Top 3 inzendingen

Deze drie programmaā€™s zijn bij de kijkersactie het vaakst genoemd.

BRON: W.RUTTEN
Flikken Maastricht

Veruit de meeste deelnemers aan de kijkersactie noemden deze serie hun absolute nummer 1.

01
BRON: ANP Jerry Lampen
Dag van nationale rouw MH17-ramp

Een uitzending die veel kijkers beschreven als de meest indrukwekkende van de afgelopen 25 jaar.

02
BRON: STIJN GHIJSEN
De Slimste Mens

Veel van onze kijkers spelen graag iedere dag mee met Philip Freriks en Maarten van Rossem.

03

Winnaars kijkersactie

Op onze actie 'Wat is jouw favoriete BVN-moment?' hebben we meer dan 200 inzendingen ontvangen. Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Dit zijn de winnaars. Van harte gefeliciteerd!

Roy van Mourik BRON: ANP

Roy van Mourik

Zuid-Afrika

Toen Willem-Alexander ging trouwen met Maxima werd het net opengesteld om deze trouwerij "live" te mogen aanschouwen. Dat was onze eerste kennismaking met BVN en dat zullen we nooit vergeten, omdat dat de eerste keer was dat wij in het buitenland Nederlands hoorden praten op onze TV.

Marja Willigers

Marja Willigers

Turkije

Elke dag is mijn favoriete moment om te kijken. De enige verbondenheid met mijn vaderland. Ik mopper vaak op dingen uit Nederland. Maar BVN kijken is elke dag feest! Ben er super blij mee šŸ˜

Marian Overgaag BRON: Pim Ras

Marian Overgaag

Gambia

Zo'n maand of 5 geen BVN, eenzame avonden, en dan eindelijk het bericht dat in West-Afrika toch weer uitzendingen te zien zullen zijn. In mijn dak zit nog het gat door de enorme sprong in de lucht.

Henriette Vlugter BRON: ANP

Henriette Vlugter

Zuid-Afrika

Je kunt het eigenlijk niet als "favoriet" beschrijven, maar het meest indrukwekkende vond ik de repatriƫring van de slachtoffers van de ramp met de MH17. De NOS verzorgde een waardige, indringende reportage. Wij voelden ons verwant met al die Nederlanders die langs de route van vliegbasis Eindhoven tot de kazerne in Hilversum stonden, om de slachtoffers de laatste eer te bewijzen. Geen enkel ander programma heeft in de 25 jaar dat we BVN ontvangen ons zo het gevoel gegeven er nog een beetje bij te horen.

Miranda Opmeer

Miranda Opmeer

Portugal

Koningsdag in mijn geboortestad Dordrecht. Van begin tot eind genoten van de prachtige beelden op tv. Vooral de drone opnames die de oudste stad van Holland zĆ³ mooi in beeld brachten was een belevenis om naar te kijken. Ook de dankwoorden van de koning gaven blijk van een bijzonder mooie viering. Ik heb zelfs foto's gemaakt van de tv-beelden als herinnering.

Carolien de Ruiter

Carolien de Ruiter

Italiƫ

Mijn favoriete moment is zeker de kroning van Willem-Alexander. Ik heb die dag vrij genomen, ik voelde me ver weg toch heel dichtbij. Voor mij is BVN al 25 jaar mijn draad met NL. Ik woon 30 jaar in Italiƫ!